Emmi & Leo WatchApp #1

by SKaGeNtheatre

SKaGeN presenteert WatchApp #1: Emmi & Leo, een slimme, voyeuristische voorstelling die zich afspeelt op een virtueel podium!

Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En u kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten u namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. U kan meelezen hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren kennen, maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien. 

Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat u zo goed kent... Kortom “Emmi en Leo” is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.
 
Veel plezier met WatchApp #1: Emmi & Leo !
 
Meteen na aankoop van je ticket ontvang je een mail met instructies. Vergeet niet even in je Spam Box te kijken, als je niet direct iets van ons vindt.  Het verhaal start op zondag 15 november en loopt gedurende 3 weken via je eigen WhatsApp-account. Inschrijven kun je hier tot en met vrijdag 13 november.
Unfortunately, tickets are not in sale anymore for this show.