Emmi & Leo WatchApp #2

by SKaGeNtheatre

Na het succes van WatchApp #1 en op algehele vraag van het publiek presenteert SKaGeN:

‘WatchApp #2: Emmi & Leo LIVE’.

SKaGeN zocht en vond met ‘WatchApp’ een nieuwe manier om in deze bizarre tijden toneel te maken. Je volgt de conversatie tussen Emmi & Leo via het WhatsApp-groepje waar je aan wordt toegevoegd. Vanaf dan krijg je op alle mogelijke momenten van de dag hun berichten ‘in real-time’ te zien.

‘WatchApp #2’ gaat een hele stap verder dan #1. De personages krijgen gezichten én je zult ze ook ‘LIVE’ kunnen bewonderen, want Emmi en Leo ontmoeten elkaar een aantal keren. Daar kan jij op verschillende manieren bij zijn, in het écht of virtueel. Of beide samen, want elke keer ze elkaar ontmoeten kan je hen ‘LIVE’ horen en zien via Instagram LIVE. We laten jullie weten waar en wanneer Emmi en Leo elkaar precies zullen ontmoeten, dus niets houdt je tegen om hen daar te gaan opzoeken. Op gepaste afstand natuurlijk, maar met uw Instagram Live in de hand, kan u alles perfect horen en zien. En mocht u op die LIVE-momenten echt niet aan uw smartphone geraken, voor die mensen zetten we elke LIVE-ontmoeting op Facebook én Instagram. Zo hoeft niemand iets te missen.

WatchApp #2: Emmi & Leo LIVE’start op zondag 6 december 2020 en duurt drie weken. Tickets kunnen gekocht worden tot en met vrijdag 4 december.

U ontvangt alle praktische info na uw bestelling.*

Veel plezier met het vervolg van Emmi & Leo!

(PS: Voor wie deel 1 heeft gemist, start op zondag 15 november 2020 de oorspronkelijke reeks nog één keer opnieuw, zodat iedereen mee is. Kaartjes vindt u via deze link)

Uw voorstelling start op zondag, 6 december 2020    09h18

Kies aantal tickets
Prijs
€12.50 per ticket
+ vaste transactiekosten van 39 cent per bestelling
*Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone met Whatsapp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #2’, staat u toe dat SKaGeN uw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en u voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Uw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, uw naam in principe niet. U dient uw eigen privacy-instellingen aan te passen indien u niet wenst dat uw profielbeeld en profieltekst zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met uw gegevens.