WatchApp #1: Emmi & Leo

by SKaGeNtheatre

SKaGeN presenteert WatchApp #1: Emmi & Leo, een slimme, voyeuristische voorstelling die zich afspeelt op een virtueel podium!

Twee mensen, Emmi en Leo, leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp. En u kan daar van in het begin bij zijn. Wij zetten u namelijk samen met Emmi en Leo in een WhatsApp-groepje. U kan meelezen hoe Emmi en Leo elkaar stukje bij beetje leren kennen, maar uiteraard loopt dat niet allemaal van een leien dakje. En uiteraard willen ze elkaar ook wel eens zien. 

Geniet ervan om in real-time te volgen hoe Emmi en Leo elkaar berichtjes sturen. ‘s Morgens, ‘s middags, op alle mogelijke uren van de dag en de nacht. Geniet van de spanning, van het mee zitten wachten op een antwoord, van alles wat u zo goed kent... Kortom “Emmi en Leo” is een zalige guilty pleasure, uiterst verslavend, maar oh zo leuk.
 
Veel plezier met WatchApp #1: Emmi & Leo !
 
Meteen na aankoop van je ticket ontvang je een mail met instructies. Vergeet niet even in je Spam Box te kijken, als je niet direct iets van ons vindt.  Het verhaal start op zondag 1 november en loopt gedurende 3 weken via je eigen WhatsApp-account. Inschrijven kun je hier tot en met vrijdag 30 oktober.

Uw voorstelling start op zondag, 1 november 2020    09h18

Kies aantal tickets
Prijs
€12.50 per ticket
+ vaste transactiekosten van 39 cent per bestelling
*Om deel te kunnen nemen moet u beschikken over een smartphone met Whatsapp. Met het kopen van een ticket voor de voorstelling ‘WatchApp #1’, staat u toe dat SKaGeN uw telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en u voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Uw nummer is te zien voor de andere leden van de groep, uw naam in principe niet. U dient uw eigen privacy-instellingen aan te passen indien u niet wenst dat uw profielbeeld en profieltekst zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met uw gegevens.